De grootste in Noord Holland

Steelworks

Snel en vakkundig

Wij staan garant voor snel en vakkundig werk. Ons ervaren team ontwikkelt en produceert alles in eigen huis, met vakmanschap als topprioriteit. We streven naar de hoogste kwaliteit. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten; wij zijn flexibel en bieden waar mogelijk maatwerk aan.

Wij verzorgen alles op het gebied van Bedrijfswagenaccessoires

Alles in en rondom bedrijfswagens

Steelworks vervaardigt en levert al sinds 1999 RVS-, aluminium- en houtaccessoires voor alle modellen en types bedrijfswagens. Onze producten dienen ter bescherming van het interieur en exterieur van uw bedrijfswagen en maken uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker. Op het moment omvat ons assortiment maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis.

Het breedste assortiment

Steelworks biedt het meest uitgebreide scala aan accessoires voor bedrijfswagens, van RVS-sidebars, imperialen en achterbumpers tot beschermplaten en wandbekleding. Indien nodig bieden we ook op maat gemaakte oplossingen. Met onze expertise kunnen we aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen en streven we ernaar hoogwaardige producten te leveren die zowel de functionaliteit als het uiterlijk van bedrijfsvoertuigen verbeteren.

Wij zijn klaar Voor de toekomst

In 1999 begonnen we in een garagebox van 6 bij 2 meter. Nu zijn we dé specialist in RVS-, aluminium- en houtaccessoires voor alle soorten bedrijfswagens. Vakmanschap wordt erkend en gewaardeerd. We hebben hard gewerkt aan onze nieuwe productiefaciliteit om klaar te zijn voor de toekomst. Deze nieuwe faciliteit is vier keer zo groot als de vorige en is uitgerust met de modernste CNC-machines. Ontdek ons uitgebreide assortiment om het interieur en exterieur van uw bedrijfswagen te beschermen.

Wij hebben alle producten

We hebben alles wat u nodig heeft, zelfs voor de nieuwste modellen. Momenteel bieden we een assortiment van maar liefst 22.000 onderdelen en producten aan. Dankzij onze sterke relaties in de autobranche kunnen we direct accessoires leveren voor de nieuwste modellen. Bovendien zorgen onze geautomatiseerde processen met CNC-machines en lasrobots voor precisie en snelheid.